Home Actualitate Înfrățirea Elenei Udrea cu Victor Ponta: La București, consilierii traseiști au migrat la PMP și vor face alianță cu PSD

Înfrățirea Elenei Udrea cu Victor Ponta: La București, consilierii traseiști au migrat la PMP și vor face alianță cu PSD

by Ioana Popescu

Ordonanța care permite migrația aleșilor locali  timp de 45 de zile dă roade și la București. Potrivit unor surse din cadrul Consiliului General al Primăriei Capitalei, primul partid beneficiar al ordonație lui Dragnea și Ponta în CGMB este partidul Elenei Udrea, PMP după ce trei consilieri de la PDL se pregătesc să plece, Gabriel Pârvu, Virginia Mihalivici și Marius Tugurel.

Aceleași surse susțin că din acest moment, consilierii PMP din CGMB vor face alianță cu PSD.

Zilele trecute, președintele PSD Victor Ponta declara că a vorbit cu primarul Sorin Oprescu și că blocajul din CGMB se va rezolva odată cu ordonanța traseiștilor.

Iată prima înfrățire a lui Victor Ponta și Elena Udrea. Se pare că este prima dintr-un șir mai lung.

Citeste si: IPOTEZA INCREDIBILA | Elena Udrea si PMP refuza unificarea dreptei, in schimbul protectiei PSD?

You may also like

1 comment

Aurelia Ionescu 4 septembrie 2014 - 19:47

„Ponta ..fratele Udroaicei ….”. S-ar putea ca infratirea dintre cei doi (Ponta,Udrea) sa nu mai continue a fi nevinovata si sa dobandeasca conotatii „incestuale”.Cel trist va fi Besescu (poate si Daciana) atunci cand isi va vedea „pasarica”(Udrea) falfaind fericita pe langa „bastonul” de presedinte al lui Ponta –pentru ca el va fi viitorul presedinte. Se va lasa cu santaje,amenintare,scuipaturi(a la Besecu) si dezvaluiri BOMBA prin presa . Pare ca totul devine „picant” , noua romanilor placandu-ne sa ne laudam ca suntem „romani”dar ne place la fel de mult sa ne „tiganim ” din cand in cand .Si de ce nu ?…., doar si tiganii sunt oameni si mai au si temperament (a se vedea „cazul” Udrea) .

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.