UPDATE: Primăria Giurgiu a declanşat o anchetă după ce o firmă de construcţii care are contract cu municipalitatea pentru demolarea unui bloc dezafectat a demolat un alt bloc, NELOCUIT, reprezentanţii firmei admiţând că vina aparţine exclusiv angajaţilor acesteia.

Situaţie fără precedent în România. Vieţile a zeci de oameni sunt în pericol după ce blocul în care locuiau a fost demolat din greşeală. Oamenii au rămas acum pe drumuri şi acuză autorităţile, dar şi firma care a demolat blocul, informează RomâniaTV.net.

Scene incredibile la Giurgiu, unde un bloc a fost demolat din greşeală, în timp ce locatarii erau înăuntru. Întâmplarea a avut loc la începutul acestei săptămâni, când, pus pe treabă, Dorel a încurcat blocurile. În loc să demoleze Blocul C, a început să-l dărâme pe cel de vis-a–vis.

Despre acest subiect a vorbit şi primarul Nicolae Barbu, marți 4 august, în cadrul unei conferințe de presă.

„Problema blocului demolat greșit nu este a Primăriei Giurgiu și nici a mea, așa cum susțin unii sau alții! Constructorii nu trebuiau să intre și să demoleze acel bloc întrucât nu aveau ordinul de demolare și nici de începerea lucrărilor, chiar dacă ei câștigaseră licitația respectivă. Din exces de zel firma a trimis demolatorii să înceapă lucrările”, a spus Barbu.

Primarul Barbu mai spunea că acest lucru s-a întâmplat, în mod paradoxal chiar de Ziua Imnului Național, în timp ce avea loc ședința de Consiliu Local.

„Când au ajuns oamenii noștri acolo au constat că „DOREL” se apucase deja de treabă! Noroc că până la urmă am trecut eu pe acolo și i-am oprit din demolări! Ei au greșit total! În documentație aveau trecut blocul care trebuia demolat, aveau trecută locația și toate detaliile necesare …”, a mai spus edilul.

loading...

12 COMENTARII

  1. Bun, bun, da cine plateste? Oamenii aia sunt pe drumuri + hainele lor, calculatoare, televizoare, mobila si ce mai aveau…..pe alea cine le plateste?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.