Un român stabilit în Canada care a fost la concertul lui Grigore Leșe, ținut într-o biserică din Toronto, i-a transmis acestuia să-i fie rușine din cauza comportamentului avut – a întârziat, a vorbit urât cu unii dintre spectatori.

George Motoc scrie de pe blogul său că Grigore Leșe a dat afară o familie de români, cu doi copii, deoarece unul dintre ei a vorbit.

Românul venise cu o prietenă canadiancă la concert.

 

„Am ajuns la sapte fara douazeci la biserica, si am bagat de sama ca dadeai un interviu pentru o camera de televiziune. Noa fain, i-am zis prietenei canadience. Uite, ala ii omu, nu-l deranjam amu. Hai in sala, ca asta ii din Ardeal, si in Ardeal ii musai sa fii la timp. Ai inceput la 7:25. Aproape o juma de ora intirziere, desi erai acolo. Tu stii ce-ai facut si ce nu, da’ ai intirziat. Nici macar nu ti-ai cerut scuze. Sa-ti fie rusine!

Linga mine, in primu rind, statea o maicuta spre 80 de ani, care o venit sa te vada si abia mai rasufla (ca fatuca ce o organizat concertu o dat ordin besmetic sa se inchida usile bisericii). Sa-ti fie rusine si in numele ei!.

Apoi, sa-ti fie rusine ca esti fatarnic. Cuvint greu, da’ altu nu gasesc. Vorbesti in concert despre dragostea de copii, despre cum ai fost si tu prunc, inconjurat de dragostea parinteasca. In secunda urmatoare te opresti din cintat, iti pui o cuta groasa pe mijlocu fruntii, si terorizezi pe toata lumea, pentru ca un prunc din rindul din spate o cutezat sa deschida gurita (…) Ai alungat familia aia cu doi prunci afara din biserica. Ai mai tras si un discurs despre asta!.

De aia, cind n-am mai putut rabda, am boncanit una buna, apoi m-am ridicat, mi-am luat prietena canadianca si am iesit de la concertul tau. Si inainte de iesire am mai boncanit una buna, sa fiu sigur ca ai auzit. Afara, la usa bisericii (usa bine inchisa, de zici ca veneau tatarii), i-am gasit pe tinerii romani – platitori de bilet, veniti cu doi copii sa te vada si iesiti umiliti din biserica. M-or intrebat de ce ies, si le-am zis. Sa-ti fie rusine si in numele lor!”,  scrie George Motoc, românul supărat din cauza atitudinii lui Grigore Leșe.

Sursa- blogul georgemotoc.com

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.