Antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastica, Octavian Bellu, a comentat acuzele privind o apropiere ostentativa de Victor Ponta in scopul obtinerii sefiei Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Dupa ce a fost prezent in emisiunea Sinteza zilei (Antena 3), alaturi de prim-ministru si candidatii PSD la alegerile europarlamentare, Bellu a incercat sa explice contextul aparitiei sale si a negat orice tentativa de a castiga presedintia COSR altfel decat printr-o competitie corecta.

„A fost o întâmplare că ne-am întâlnit în acelaşi timp în emisiune, a fost cazul unei suprapuneri şi nu pot să acuz pe nimeni. (…) Trebuie să fii sociopat refuzi o astfel de întâlnire (cu Victor Ponta, prim-ministrul Romaniei – n.r.)”, a declarat Octavian Bellu pentru ProSport.ro

In privinta acuzatiilor de politizare a alegerilor pentru COSR, dupa modelul de la LPF, unde presedinte a fost ales Gino Iorgulescu, vazut cu doar o zi inainte la masa cu Victor Ponta si Liviu Dragnea, Bellu a declarat:

„N-am apelat la alte mijloace şi la nimic altceva care nu ţine de sport. Am avut o campanie mai puţin spectaculoasă întrucât tot ce am vrut să arăt, am spus timp de 30 de ani în interiorul olimpismului si nu cred că am sărit peste vreo etapă, am început la Valea Călugărească din postura de profesor”.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.