Intr-un moment in care majoritatea publicatiilor aleg sa-si continue existenta exclusiv online si in care editiile tiparite sunt mai degraba o raritate, Expres Magazin se intoarce pe print.

Primul numar al ziarului, iesit din tipografie pe 10 aprilie 2014, reuneste articole de scrise de jurnalisti, cu experienta sau mai noi, de la o serie de publicatii cunoscute din mediul online – ExpresMagazin.ro (Oana Stanciulescu, Razvan Zamfir), DCnews.ro (Bogdan Chirieac, Val Valcu, Razvan Dumitrescu, Crisan Andreescu), SursaZilei.ro (Andi Topala), Cotidianul.ro (Magdalena Popa Buluc), LumeaJustitie.ro (Razvan Savaliuc) – dar si texte semnate de nume cunoscute precum Sorin Rosca Stanescu, Petre Mihai Bacanu, Ilie Serbanescu, Mircea Cosea, Dana Grecu, Marius Ghilezan, Adina Anghelescu, Nicolae Noica, Sorin Cucerai, Filip Iorga, Andreea Munteanu, Catalin Varzaru  si altii.

Sub titlul generic „Europa se schimba din nou. Romania?”, articole de actualitate, politica interna si externa, justitie, investigatii, cultura si tehnologie sau analizele autorilor din primul numar Expres Magazin demonstreaza ca ziarul clasic, tiparit, are in continuare motive sa existe.

loading...

3 COMENTARII

  1. Sa dea Dumnezeu sa fie un nascut viu. Acordati toata atentia distributiei ziarului. Sugrumarea presei scrise a inceput cu crearea problemelor in distribuire {firme arabesi, firma de partid, servicii,etc}.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.