Home Actualitate Simona Halep a primit deja wildcard pentru un turneu care începe în 11 zile

Simona Halep a primit deja wildcard pentru un turneu care începe în 11 zile

by I. B.

Simona Halep poate reveni pe terenul de tenis, după ce TAS a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni, iar organizatorii turneului de la Miami i-au oferit deja un wildcard care începe în aproximativ 11 zile.

Simona Halep a primit un wildcard pentru a participa la WTA Miami

Organizatorii turneului de la Miami i-au oferit Simonei un wildcard, ceea ce înseamnă că, dacă va accepta să participe, o vom putea vedea săptămâna viitoare din nou într-un meci de tenis.

„Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de dolari premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru.” – se arată în invitația primită de Simona, potrivit Antena 3.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.