Home Actualitate Salarii URIAȘE la Spitalul din Urziceni, acolo unde o gravidă a fost lăsată să nască pe trotuar

Salarii URIAȘE la Spitalul din Urziceni, acolo unde o gravidă a fost lăsată să nască pe trotuar

by George Avram

 Spitalul din Urziceni a ajuns cunoscut în toată țara, după ce o femeie a fost lăsată de către medici să nască pe trotuar.  Astăzi iese la iveală faptul că unitatea sanitară plătește salarii uriașe pentru angajați.

Lista salariilor de la Spitalul din Urziceni

Conform informațiilor publice, bugetul spitalului din Urziceni este de 6 milioane de euro. Erau medici care câștigau aproape 30.000 lei pe lună. Unul din medicii primar primea salariu de bază de 15.256 de lei, 12.968 lei spor de condiții periculoase și 1.400 de lei pentru gărzi. Un alt medic primea peste 4.000 de lei pentru „ore de sală”, ceea ce ducea veniturile sale salariale la peste 22.000 de lei, scrie ziare.com

În ceea ce privește managerul Spitalului, acesta se bucură de un salariu de 17.000 de lei. Spitalul are 226 de angajați.

Șefa Inspecției Sanitare de Stat a anunțat primele sancțiuni după incidentul de luni dimineață.

„Colegii mei au sancționat managerul spitalului pentru neorganizare, cu 4.000 de lei. Menționez că sancțiunea este maximă ca persoană fizică. O să mă întrebați de ce sancțiunea nu este mai mare. Există și sancțiune de 30.000 de lei, dar asta ar trebui să o dai spitalului și efectiv banii să îi luăm din propriul buzunar sau din medicamentele bolnavilor ca să plătim o asemenea amendă”, a declarat Mioara Coman.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.