Home Actualitate Peste 300.000 de persoane cer BBC, într-o petiţie online, să-l repună în drepturi pe Jeremy Clarkson

Peste 300.000 de persoane cer BBC, într-o petiţie online, să-l repună în drepturi pe Jeremy Clarkson

by I. B.

Peste 300.000 de persoane au semnat o petiţie online prin care cer BBC să-l repună în drepturi pe Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear, care a fost suspendat marţi în urma unei dispute cu un producător al postului, relatează Sky News în pagina electronica, potrivit zf.

Prezentatorul a fost suspendat, iar emisiunea lasată în aşteptare, după ce Clarkson ar fi încercat să-l lovească pe un producător.

O purtătoare de cuvânt al BBC a declarat că nimeni altcineva nu a fost suspendat din cauza presupusei „ciondăneli” cu producătorul BBC, după încheierea unor filmări pentru emisiune la Newcastle.

Potrivit unor surse, cearta ar fi avut loc din cauza lipsei serviciilor de catering.

 

Fiica prezentatorului, Em Clarkson, a postat un mesaj de susţinere pe Twitter. „O, BBC te rog primeşte-l înapoi… A început să gătească…”, scrie ea.

La câteva ore după anunţarea suspendării, coprezentatorul lui Clarkson James May a scris, tot pe Twitter, „Se pare că nu (va fi difuzată emisiunea) Top Gear în acest weekend. Ce părere aveţi de (difuzarea filmului) Plutonul 633, în loc?”.

Celălalt prezentator, Richard Hammond, i-a răspuns „Nu, desigur, Last of the Summer Wine; nimeni nu va observa diferenţa. Bună treabă”.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.