Într-o tigaie mare puneți la încins o lingură de ulei și untul. Adăugați ceapa. Lăsați totul să se facă la foc iute, amestecând constant, până când ceapa se înmoaie, apoi dați focul mai încet. Pentru ca mixtura să se caramelizeze va avea nevoie de circa 30 de minute. Cu 5 minute înainte de terminarea timpului de gătit, adăugați pancetta în mixtură împreună cu cimbrul și usturoiul. Lăsați la făcut până ce pancetta începe să se rumenească. Puneţi totul într-un bol mare și lăsați la răcit. Asezonați generos. Încălziți cuptorul la 180C. Adăugați ouăle, parmezanul și salvia la ceapă și amestecați totul. Încălziți uleiul rămas într-o tigaie. Amestecați în aşa fel încât să acoperiți marginile în mod egal și adăugați mixtura de ouă. Lăsați la făcut pentru 6-8 minute la foc mic.Transferați tigaia în cuptor și lăsați-o la făcut, fără capac, pentru 20 de minute. Acest fel se servește rece sau cald, alături de un bol cu salată.
SURSA – TV PAPRIKA