Home Actualitate Klaus Iohannis respinge acuzațiile RISE Project : “Veniturile din chirii se regăsesc integral în declarațiile de avere“

Klaus Iohannis respinge acuzațiile RISE Project : “Veniturile din chirii se regăsesc integral în declarațiile de avere“

by George Avram

Administrația Prezidențială respinge acuzațiile publicate de jurnaliștii de investigație de la Rise Project privind sumele din chirii care nu ar fi fost declarate de Klaus Iohannis.

    Jurnaliștii susțin că au descoperit că veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a consemnat în declarațiile de avere –și anume 35 de mii de euro, în perioada 2005-2008, sint mai mici cu 115.000 de euro decât sumele din contractele pentru închirierea proprietăților sale imobiliare.

În replică, Administrația Prezidențială precizează într-un comunicat că toate veniturile obținute de șeful statului din închirierea imobilelor se regăsesc integral în declarațiile de avere.

”Nu există nicio sumă provenită din chirii care să nu fi fost declarată din 2004 până în prezent” ,se precizează într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale. Totodată, din chiriile incasate Klaus Iohannis a achitat toate taxele și impozitele aferente. Toate veniturile au fost menționate în declarațiile de avere depuse succesiv și orice altă modalitate de calcul al acestora constituie doar o speculație, care nu este conformă cu realitatea”, se arată în comunicatul de la Cotroceni.

Administrația prezidențiala precizează într-un comunicat că toate veniturile obținute de șeful statului din închirierea imobilelor se regăsesc integral în declarațiile de avere, potrivit RFI.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.