Home Actualitate Iohannis pleacă vineri la încoronarea Regelui Charles / Cât au costat vizitele președintelui din ultimele luni

Iohannis pleacă vineri la încoronarea Regelui Charles / Cât au costat vizitele președintelui din ultimele luni

by Ioana Popescu

Președintele Klaus Iohannis va pleca vineri la Londra, unde va lua parte la ceremoniile de încoronare a Regelui Charles al III-lea. Iohannis tocmai s-a întors dintr-un turneu de peste o săptămână făcut în America de Sud și încheiat la vila de protocol de la Neptun, vizite care au costat peste 2 milioane de euro.

Potrivit agendei oficiale, vineri, de la ora 19.00, Iohannis va participa la recepţia oferită de regele Charles al III-lea şefilor de delegaţii, la Palatul Buckingham.

Sâmbătă, de la ora 13.00, el va participa la ceremonia încoronării Regelui Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, la Westminster Abbey.

Pe 18 aprilie, președintele și Carmen Iohannis au făcut un turneu în america de Sud,  care a inclus Brazilia, Chile și Argentina. Aceștia au revenit în România vineri, când avionul de lux închiriat de Administraţia prezidenţială pentru vizita din America Latină a aterizat pe aeroportul din Constanţa, potrivit BoardingPass.

Deplasările făcute de Klaus Iohannis în luna martie au costat peste două milioane de euro

Costurile pentru deplasările externe ale președintelui Klaus Iohannis în luna martie s-au ridicat la 10,385 milioane de lei, adică 2,1 milioane de euro, potrivit execuției bugetare publicate de Administrația Prezidențială, scrie Europa Liberă.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.