Home Actualitate Sfaturile Alexandrei: Cum s-au machiat vedetele de la MET GALA2023 și ce am învățat eu

Sfaturile Alexandrei: Cum s-au machiat vedetele de la MET GALA2023 și ce am învățat eu

by Alexandra Vulpe
Ce spuneți de puțină bârfă. Îmi place la nebunie când este un eveniment importat, ca cel de la MET GALA2023. Râvnesc să văd cu ce look-uri își fac simțită prezența vedetele din lumea mondenă, cu ce ne mai inspiră sau cu ce ne mai amuză, dacă este cazul. Sincer, țin să menționez că oricât am încercat să am un ochi critic în ce privește look-urile lor, și aici vorbesc doar de machiaj, nu am reușit să ma leg de nimeni.

Sunt look-uri unul și unul. Simple, naturale, romantice, dar și complexe, intense și glamour. Voi ați apucat să vedeți look-urile lor?

Au fost câteva look-uri care mi-au atras atenția cum ar fi cel al lui Margot Robbie. Este de o frumusete absoluta, din punctul meu de vedere. Pentru genul acesta de frumusete, ce rost mai are sa te încarci cu un machiaj strident. Și look-ul pe care l-a avut este pe măsură. Natural, simplu, deloc încărcat, doar cu mici accente acolo unde e nevoie.
Maki a oferit prin machiajul pentru Grace Elizabeth o inspirație perfecta de cum poți purta glitter fără a fii “to much”. Mi se pare că a dus machiajul intr-o zona romantica, dar glamour. Inserțiile de perle au făcut totul mai elegant, iar blush-ul a adăugat o nota de inocenta.
Pe mine una mă atrage foarte tare perioada anilor ‘20-‘50. Atât din punct de vedere vestimentar, dar cu atât mai mult ca machiaj.  Probabil, de aceea și iubesc eyeliner-ul și buzele roșii specifice perioadei retro din anii ‘50, inspirație fiind atunci fashion icon-ul Marilyn Monroe. La această gală, Kim Kardashian mi-a inspirat un pic din look-ul acelui an sau am asemănat eu look-ul ei cu al lui Marilyn Monroe. Nu stiu dacă și perlele au influențat sau dacă și ea s-a gândit la asta atunci când a ales acest look, având în vedere că e posibil să aibă o afinitate pentru Marilyn. Știm povestea care a făcut furori anul trecut cu rochia pe care a avut-o.
Tot pe același vibe, dar de data aceasta a lui Audrey Hepburn, au fost și frumoasele Emily Ratajkowski și Lily Collins. Un look feminin, senzual, cu intensitate subtila. Complementata foarte bine și de coafura și rochie. O poveste.
Dacă rămânem pe aceasi nota boema, cu bucle, perle și dantele, la fel de încântătoare mi s-au părut și Dua Lipa, Gigi Hadid si Rita Ora. Of, ceva delicios din punctul meu de vedere. Accente fine, sidef, luminozitate, buze naturale. Inspira feminism, senzualitate și elegantă. Sunt câteva tipuri de machiaj pe care le-ați putea aborda oricând, fără a da greși, la evenimente.
Pe Serena Williams o admir pentru a că ieșit din zona de confort. Stilul pe care îl aborda ea până acum era unul simplu,natural sau nu prea intens. Să nu vorbim de look-ul pe care îl are zi de zi, în care ea nu obișnuiește să poarte machiaj, având în vedere că este sportivă. Totuși la acest eveniment a ales un machiaj destul de îndrăzneț, un machiaj grafic care a pus accet total pe ochi. Vă îndemn și pe voi să ieșiți din zona de confort. Chiar dacă un anumit machiaj  vi se potrivește mănușă nu veți sti niciodată cum un look nou vă va avantaja mai tare. Așa că îndrăzniți!
Lăsând puțin deoparte machiajul, cum sa ai așa o piele, doamne, este ahhh…. Am sentimentul că lumina vibrează perfect. Anok Yai are o piele delicioasa. Cât de mult contează putin ulei pe o piele perfecta. Vara asta stiu ce obiectiv am. Nu, nu am nici pe departe speranța să arăt așa, dar măcar am să încerc ca pielea mea să arate ușor bronzatp și să mă asigur că îmi aplic suficient ulei, pentru că arată perfect.
R. Alexxandra este make-up artist de 6 ani, este pasionată să fie în pas cu trendurile și să scrie despre orice idee, pe care o întâlnește. 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.