Home Actualitate Baronul Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, arestat preventiv pentru 30 de zile /El are 14 case și terenuri, păduri, șalupă, mașini de lux și în plus o casă, un teren și o pădure donate în 2022 fiului

Baronul Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, arestat preventiv pentru 30 de zile /El are 14 case și terenuri, păduri, șalupă, mașini de lux și în plus o casă, un teren și o pădure donate în 2022 fiului

by George Avram
Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui Dumitru Buzatu a fost arestat preventiv sâmbătă pentru 30 de zile de DNA, după ce a fost prins în flagrant cu o mită de peste un milion de lei.

Potrivit Digi 24, Buzatu s-a justificat în fașa instanței că banii identificați de DNA ca mită sunt doar „banii familiei”.

Dumitru Buzatu are 14 case și terenuri, păduri, șalupă, mașini de lux și zeci de mii de euro, plus o casă, un teren și o pădure donate în 2022 fiului, care esre și el angajat la stat. Cum de nici o instituție nu a observat că averea depășeste veniturile unui angajat la stat?

Prefectul judeţului Vaslui, Daniel Onofrei, a anunțat că va emite la începutul săptămânii viitoare ordinul de suspendare a lui Dumitru Buzatu din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, dacă vor fi îndeplinite condiţiile. Semnalul a fost dat de Marcel Ciolacu, cel care a declarat că o astfel de faptă afectează imaginea PSD.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.