Home Actualitate ULTIMA ORĂ. Victor Ponta NU se întoarce în țară, se AUTOSUSPENDĂ din funcție. Fuge de DNA sau se pregătește de demisie?

ULTIMA ORĂ. Victor Ponta NU se întoarce în țară, se AUTOSUSPENDĂ din funcție. Fuge de DNA sau se pregătește de demisie?

by I. B.

Deși premierul Victor Ponta va fi externat duminică din clinica din Turcia, el a decis să se autosuspende pe o perioadă de  28 zile îmi. Fuge de DNA sau se pregătește de demisie?

Iată mesajul lui Ponta:

”Azi medicii au decis că pot fi externat / urmează ca în următoarele 7 zile să parcurg zilnic procedurile pt control, schimbare pansamente și supraveghere.

Ulterior acestor proceduri va trebui ca două săptămâni să fac fizioterapie și tratamente de recuperare înainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fără sprijinul unor mijloce medicale permanente/ în maxim 28 zile îmi pot relua activitatea normală urmând să continui recuperarea timp de 6 luni.

Mâine dimineață voi trimite Președintelui României solicitarea ca, în baza art 107 din Constitutuție, să-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea să exercite toate atributele funcției de Prim Ministru ( inclusiv conducerea ședințelor de Guvern) în această perioada.

Mulțumesc încă o dată medicilor de aici și doctorului Ionuț Codorean pt atenția și profesionalismul lor”, este mesajul postat de Ponta.

 

You may also like

1 comment

Je suis care e! 21 iunie 2015 - 17:56

Tradare, tradare dar sa stim si noi !!!


Începe să se rupă căruța? Gestul lui Victor Ponta de a se autosuspenda din funcţie este un „tertip ca să scape de presiunea DNA”, dar nu va putea să scape de „presiunea demisiei”, a spus imediat după anunțul penalului de la Stambul Radu Tudor la Antena3.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.