Deși premierul Victor Ponta va fi externat duminică din clinica din Turcia, el a decis să se autosuspende pe o perioadă de  28 zile îmi. Fuge de DNA sau se pregătește de demisie?

Iată mesajul lui Ponta:

”Azi medicii au decis că pot fi externat / urmează ca în următoarele 7 zile să parcurg zilnic procedurile pt control, schimbare pansamente și supraveghere.

Ulterior acestor proceduri va trebui ca două săptămâni să fac fizioterapie și tratamente de recuperare înainte de a avea permisiunea medicilor de a merge fără sprijinul unor mijloce medicale permanente/ în maxim 28 zile îmi pot relua activitatea normală urmând să continui recuperarea timp de 6 luni.

Mâine dimineață voi trimite Președintelui României solicitarea ca, în baza art 107 din Constitutuție, să-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea să exercite toate atributele funcției de Prim Ministru ( inclusiv conducerea ședințelor de Guvern) în această perioada.

Mulțumesc încă o dată medicilor de aici și doctorului Ionuț Codorean pt atenția și profesionalismul lor”, este mesajul postat de Ponta.

 

loading...

1 COMENTARIU

  1. Tradare, tradare dar sa stim si noi !!!


    Începe să se rupă căruța? Gestul lui Victor Ponta de a se autosuspenda din funcţie este un „tertip ca să scape de presiunea DNA”, dar nu va putea să scape de „presiunea demisiei”, a spus imediat după anunțul penalului de la Stambul Radu Tudor la Antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.