Home Teatru TNB, spectacole la Chişinău cu „casa închisă”

TNB, spectacole la Chişinău cu „casa închisă”

by Ana Barb

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti anunță că participă şi în această primăvară la proiectul Teatrul românesc la București, Iași și Chișinău, care a ajuns la cea de-a 9-a ediţie, potrivit unui comunicat de presă.  Bunăoară, pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chişinău vor fi prezentate două spectacole, în zilele de 28 şi 29 martie 2023, și anume comedia interbelică Titanic Vals de Tudor Muşatescu şi piesa lui Albert Camus, Cei drepţi.

„În seara de 28 martie 2023 (la ora 18.00) pe scena Mare a TNME, Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București prezintă piesa Titanic vals de Tudor Mușatescu, considerată drept cea mai de succes comedie din istoria teatrului românesc (jucată de aproape 100 de ori în stagiunea de debut 1932-1933 pe scena Naționalului bucureștean)”, se arată în comunicat.
Pe 29 martie 2023, de la aceeași oră, va fi spectacolul piesa Cei drepți de Albert Camus, în regia lui Mihai Măniuţiu. „O piesă tulburătoare, cu multiple fațete, care se combină într-un aliaj fascinant: focul și gheața, în aceeași retortă magică a scenei.
Ambele spectacole ale Naţionalului bucureştean sunt “sold out” la această oră şi la Chişinău.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.