Home Actualitate WINTER SALE la SABON

WINTER SALE la SABON

Sărbătorile trec, dorința de răsfăț rămâne!

by I. B.

Ce dacă au trecut mare parte din sărbători? Un produs la un preș redus este oricând binevenit, mai ales că mai urmează și alte sărbători pe care trebuie să le marchezi – Anul Nou, Sfântul Vasile, Sfântul Ion.  Sărbătoarea shoppingului la prețuri atractive continuă la Sabon cu reduceri substanțiale la o gamă extinsă de produse printre care sigur se numără și preferatele tale sau texturi și arome pe care abia aștepți să le încerci pentru prima dată!

„Până pe 14  ianuarie te așteptăm, așadar, să te răsfeți cu reduceri de până la 35% cu cardul tău Royal Passport! Dacă nu ești încă membru al clubului nostru de clienți fideli, poți achiziționa cardul odată cu produsele și beneficiezi pe loc de oferte!

Te invităm, așadar, să te bucuri de prețuri irezistibile la o selecție de produse și cadouri, inclusiv cele din colecția de Crăciun!!,  se precizează într-un comunicat.

Produse Last Chance

Acest produs va fi la preț redus pentru că trebuie să  facă loc noilor colecții și va fi oferit, așadar , cu discount de rămas bun! Ca atare, acum este momentul să le faci ale tale!

Produse din colecția de sărbători în ediție limitată

Ultimele bucăți din colecția în ediție limitată îți fac cu ochiul la prețuri atractive! Nu rata plăcerea de a savura o aromă fermecătoare – Starlight Bouquet – cu care, din păcate, nu ne vom mai întâlni pe viitor!

Produse legendare cu discount legendar

„Ai vrut dintotdeauna să încerci bestseller-ele noastre, dar… ceva te-a oprit? Profită azi de promoțiile Winter Sale la SABON și fă-ți o bucurie!”, spune Sabon.

 

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.