Rareș Bogdan averizează: „Tancul sovietic merge mai departe și strivește toate instituțiile care îl pot trimite pe Dragnea Liviu Nicolae acolo unde îi este locul: la pușcărie!”

„Iată un atac care poate avea consecințe devastatoare. Tancul sovietic merge mai departe și strivește toate instituțiile care îl pot trimite pe Dragnea Liviu Nicolae acolo unde îi este locul: la pușcărie! Dumnezeule, ai milă de români! Mai sunt 60 de zile până când avem de ales: lăsăm România la cheremul infractorului sau o reașezăm pe drumul european? Ieșim la vot pe #26mai!”, a scris Rareșn Bogdan pe Facebook.

Florin Iordache, în calitate de președinte al Camerei Deputaților (înlocuitorul lui Liviu Dragnea) a sesizat CCR pentru soluționarea unui presupus conflict între Parlament și Înalta Curte.

Florin  Iordache a preluat strategia apărării în dosarul angajărilor fictive la Direcția Copilului Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la trei ani și jumătate de închisoare.

Avocații lui Dragnaae au depus la ultimul termen din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman ca procesul să se reia de la zero deoarece sentința din prima instanță nu a fost dat de un complet specializat pe cazuri de corupție. Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, decizie atacată cu apel.

Dacă CCR va admite această sesizare,  ar putea duce la desființarea tuturor deciziilor date pe DOSARELE DNA.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.