Home Arta Opera Națională București la Noaptea Muzeelor, pe 13 mai/Spectatorii sunt invitați sa ia parte la o experiență unică

Opera Națională București la Noaptea Muzeelor, pe 13 mai/Spectatorii sunt invitați sa ia parte la o experiență unică

by I. B.

Sâmbătă, 13 mai, Opera română propune un spectacol itinerant lansat de Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess”, cu ocazia evenimentului mondial „Noaptea Muzeelor”, în care spectatorii sunt invitați sa ia parte la o experiență unică în diverse spații din clădirea Operei bucureștene.

Ghidat de personaje și personalități celebre din lumea Operei, publicul va putea experimenta magia operei alături de tânăra generație de artiști lirici.

Accesul se va face în grupuri de cel mult 50 de persoane din jumătate în jumătate de oră începând cu ora 00:00. Ultimul grup va intra la orele 03:00 am. Intrare liberă în limita locurilor disponibile și în ordinea sosirii.

Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical „Ludovic Spiess” a fost înființat în 2006 și are ca scop crearea unui spațiu-laborator-resursă pentru noua generație din artele spectacolului muzical.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.