Home Actualitate Nicușor Dan a câștigat procesul cu proprietarii Cathedral Plaza

Nicușor Dan a câștigat procesul cu proprietarii Cathedral Plaza

by George Avram

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, scrie pe pagina sa de socializare că Tribunalul București a respins cererea de intrare în legalitate a Cathedral Plaza, după ce Primăria Capitalei a făcut recurs la decizia Tribunalului București prin care a fost suspendată dispoziția de demolare dată de primarul general, Nicușor Dan.

  • „După ce Curtea de Apel Suceava a anulat în 2010 autorizația de construire pentru Cathedral Plaza, proprietarul Millenium a solicitat în instanță obligarea Primarului Municipiului București la emiterea autorizației pentru intrarea în legalitate a clădirii. Litigiul a început în 2013 și s-a finalizat azi în primă instanță.

  • Poziția mea constantă (inclusiv personal în fața instanței) a fost de respingere a cererii de intrare în legalitate și de desființare a clădirii.

  • Dispoziția de desființare a Cathedral Plaza emisă de mine a fost suspendată de instanță tocmai pentru că exista o incertitudine cu privire la posibilitatea intrării în legalitate a clădirii. Soluția pronunțată azi de Tribunalul București schimbă datele problemei”, a scris pe Facebook Nicușor Dan.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.