Ministerul de Finante al Romaniei, Ioana Petrescu, a explicat intr-un interviu pentru Economica.net, cum si-a finantat studiile din strainatate, sustinand ca parintii sai nu au fost implicati in politica si nici nu cunosc politicieni. In plus, ministrul a adaugat ca, pana la intalnirea cu Victor Ponta, nu a cunoscut niciun alt om politic.

„Şi vreau să fie şi foarte clar, eu am mai spus lucrurile astea, dar văd că nu prinde: m-am dus în SUA pe bursă. Plătită de americani. Tatăl meu nu a fost implicat în politică, nu cunoaşte nici un politician, nici eu nu am cunoscut vreun politician înainte să îl întâlnesc pe domnul Ponta în Washington”, a precizat Petrescu.

Ioana Petrescu a mai adaugat ca are un post care o asteapta in capitala administrativa a Statelor Unite, mult mai bine remunerat decat cel din Guvernul Romaniei.

„Am o slujbă în Washington care mă aşteaptă, care e plătită cu aproape 100.000 de dolari pe an”, a spus ministrul Finanţelor.

loading...

6 COMENTARII

    • Chiria unui aparament cu 2 camere este cel putin 2000 dollari/ luna = 24.000 pe an. Asta daca vrei sa traiesti civilizat. Se poate si cu $300/luna dar trebuie sa ai pistol la tine permament.

      Asa ca sa aveti idee.

  1. Ioana draga, 100.000 de $ in SUA, comparativ cu un post, nu de ministru de finante, ci de secretar de stat in ministerul… culturii din Romania, reprezinta bani de buzunar sau maruntis, asa ca nu mai cauta sa-ti justifici pozitia de marioneta (oricat de desteapta ai fi sau de inteligenta, nu ai experienta necesara sa te descurci in mocirla romaneasca) te rog sa accepti postul din SUA si sa revii in Romania dupa … sa zicem 10 ani. Mult success!

  2. Chiar ne crezi tampiti cucona,clasa de mijloc in SUA castiga 250000 de dolari anual,si tu vrei sa ne vinzi gogosi,dar ce faceai draga mea in SUA,spalai vasele la un restaurant de castigai asa prost,normal ca aici nu faci nimic si castigi bine si daca mai pui si spaga primita esti scosa si tu si toata familia ta .

  3. Fica lui taticu de la ORNISS nu recunoaste ca ea este doar un paravan deoarece in spatele diplomei sale se ascund masuri economice de tip Gherghina strict contabile si lipsite de viziune bazate pe taxare si sufocare a capitalului autohton . Fatuca asta nu a ocupat postul prin concurs ci a fost numita politic pentru a acoperi masurile propagandistice electorale ale PSD care pompeaza bani in campanie fara suport bugetar . Simtind ca o va da in bara cu reformele promise fatuca isi pregateste iesirea in decor .
    Sa ne spuna Ponta unde a mai auzit in lume ca un absolvent stagiar sa aiba primul job din viata ca ministru intr-o tara cu atatea probleme dificile de rezolvat in criza – adica sa faca practi9ca pe cobaiul numit economia romaneasca .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.