Două vedete ale Antena 1 îi sar în apărare lui Dan Diaconescu, condamnat definitiv la 5 ani și 6 luni de închisoare, potrivit stiripesurse.ro.

Mircea Badea spune că dosarele de santaj ale lui Diaconescu sunt doar „niste compuneri incoerente, infantile” și că DD a fost expus practic în fața unui pluton de execuție.

„Dosarele de santaj ale lui Diaconescu erau niste compuneri incoerente, infantile, cu pretentii de acte juridice. Dar „justita” nu m-a dezamagit nici de aceasta data: pluton de executie, mercenariat, scelerare, tot tacamul.”, e părerea lui Badea.

La aflarea veştii că patronul fostului post OTV a fost arestat, Dan Negru a reacţionat public. Vedeta Antena 1 şi-a exprimat admiraţia faţă de cele făcute de Diaconescu în materie de televiziune.

”Cu vreo 15 ani în urmă prezentam lansarea unui model auto în România şi în pauza evenimentului am stat la taclale cu Dan Diaconescu. Abia îşi lansase OTV-ul, PrimaTv era în plină creştere,TVR avea forţa lui Lazarov, Pro şi Antena aveau publicul lor…Asta era toată piaţa tv atunci…Mi-a povestit că vrea să lanseze un nou curent în televiziune şi că va deveni trendsetter revoluţionând late-night.-ul. Pe atunci regii late-night-ului erau Călinescu şi Tuca. Fireşte, nu l-am crezut. Nu-i cunosc bubele din afara televiziunii, dar azi am văzut pe toate canalele tv ştirea condamnării lui, difuzată exact aşa cum a început OTV-ul: senzaţional, cu burtiere mari şi colorate şi cu ecranul spituit în alte ecrane mici…Atunci nu l-am crezut…Acu’ mă uit la tv şi îmi dau seama că totuşi a reuşit. Fiecare televiziune are în ea o particică din DD…”

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.