Home Actualitate Culmea culmilor. PNL și PSD au inaugurat deschiderea circulației pe un drum național/ Printre participanți și ministrul Justiției, dar și directorul CNAIR

Culmea culmilor. PNL și PSD au inaugurat deschiderea circulației pe un drum național/ Printre participanți și ministrul Justiției, dar și directorul CNAIR

by George Avram
Politicienilor le plac foarte mult inaugurările. Chiar dacă nu au ce inaugura, găsesc ei ceva – o toaletă publică în curte, un metru de drum, o punte, ceva-ceva tot iese. PNL și PSD au întrecut orice imaginație atunci când s-au bătut pe deschiderea circulației pe un drum. Două delegații au cheltuit bani ca să meargă pe Transfăgărășan să anunțe reluarea circulației. Este fără precedent să inaugurezi deschiderea circulației rutiere, fie și pe Transfăgărășan, care oricum se deschidea și dacă nu băteau drumul până acolo ditamai politicienii. Au participat nume importante – Alina Gorghiu, ministrul Justiției, directoul CNAIR, o delegație întreagă de PNL-iști. Nu este clar ce au făcut toți acești oameni, drumul fiind construit de câțiva ani buni.
„Circulația pe Transfăgărășan (DN7C) a fost redeschisă  între Piscul Negru (km 104) și Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800). Nimic spectaculos, dacă ne gândim că suntem deja la sfârșitul lunii iunie!
Banala redeschidere a circulației pe cel mai spectaculos drum din lume a fost însă folosită atât de PSD Argeș, cât și de PNL Argeș, în scop electoral. Aceștia s-au întrecut în postări și comunicate de presă, într-un concurs propagandistic demn de o cauză mai bună . Suntem însă departe de momentul în care drumul va fi circulabil mai mult de 3-4 luni pe an.
“Vizita de sâmbătă a directorului CNAIR, Cristian Pistol, a ministrului Justiției, Alina Gorghiu și a unei delegații liberale pe Transfăgărășan a avut un rezultat extraordinar”- a transmis PNL Argeș.
„Echipa PSD Argeș și ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, au făcut și fac în continuare demersurile necesare pentru modernizarea acestui drum important și pentru creșterea gradului de siguranță”- spun cei de la PSD.
În realitate, drumul este la fel de periculos și plin de gropi, ca și anul trecut, iar gargara electorală și postările pe rețelele de socializare nu îl vor aduce prea curând într-o stare mai bună”, se arată într-un comunicat de presă remis de Forța Dreptei Argeș.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.