Pentru a înfrânge cancerul cu multiple metastaze, diagnosticat în octombrie 2014, doamna profesor Ștefania Albu (LTAS „Victor Slăvescu” Ploiești) urmează acum o schemă complexă de tratament, prescrisă de către medicii de la clinica Burzynski din Houston, Texas. Costurile unui singur medicament, care trebuie achiziționat din SUA, se ridică la 54.000 USD pentru un an de tratament.

Cu fiecare SMS trimis la 8824 în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2015, îi putem dărui doamnei prof. Albu 2 euro pentru tratamentul de care are nevoie. Îi dăruim 20 de minute de viață. SMS-urile noastre îi pot asigura doamnei Albu un an de tratament. Ele se transformă în timp și speranță de viață.

Donează 2 Euro prin SMS la 8824 sau direct în contul deschis pe numele Ștefania Albu la BRD (Sucursala Brătianu), cu numărul : RO09BRDE410SV42702914100.

Numărul de SMS 8824 este valabil în perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2015. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Cosmote și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Număr oferit gratuit cu sprijinul Asociaţiei M.A.M.E.Viața e timpul pe care-l dăruim. Ștefania Albu a dăruit întotdeauna timp, chiar și atunci când nu avea timp, din resurse de dincolo de ființa ei. Dăruiește timp și dragoste și acum, când timpul ei e atât de prețios.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.