În ultimii ani, tot mai multe persoane din oraşe aleg să se mute în sate sau mici comunităţi deoarece viaţa de la fermă este mult mai liniştită.

Acest fenomen se observă în rândul comunităţilor din America. Aici fermele cu privelişti extraordinare sunt la mare căutare, scrie modernfarmer.com. Pe lângă privelişte, o fermă le dă şanse locuitorilor să-şi producă propria mâncare. În cadrul micilor comunităţi, americanii învaţă să-şi construiască proriile case, să-şi crească propriile legume şi animale, şi chiar să-şi moşească copiii.

Aşadar, sunt scoase la vânzare numeroase case cu ferme. Spre exemplu o casă din Davis, California, construită în 1975 este scoase la vânzare la un preţ de 600.000 de dolari. Proprietatea este amplasată pe o suprafaţă de aproape 30 de hectare.

california

O altă locuinţă din Illinois ce a fost construită în 1987a fost scoasă la vânzare pentru suma de 315.000 de dolari. Suprafaţa disponibilă este de 270 de hectare.

illinois

În Georgia, o casă cu trei dormitoate din 2004 a ajuns să coste 569.000 de dolari. Locuinţa este amplasată pe o suprafaţă ce se întinde pe circa 400 de hectare.

georgia

În Colorado, preţul unei case cu trei dormitoare cu o curte de 121 de hectare a ajuns la 418.000 de dolari.

colorado

sursa: Capital

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.