Home Actualitate Rareș Bogdan, atac la PSD: Veți lipi pe crucile de pe mormintele celor răpuși de coronavirus afișele candidaților și veți spune că dacă era Guvern PSD n-ar fi murit nimeni?

Rareș Bogdan, atac la PSD: Veți lipi pe crucile de pe mormintele celor răpuși de coronavirus afișele candidaților și veți spune că dacă era Guvern PSD n-ar fi murit nimeni?

by S. Z.

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan critică dur PSD, după ce Marcel Ciolacu a anunțat că nu vor vota starea de alertă.

„Veți lipi pe crucile de pe mormintele celor răpuși de coronavirus afișele candidaților și veți spune că dacă era Guvern PSD n-ar fi murit nimeni? Mai aveți un pas până la asta, după modelul de comunicare ales de alt nefericit. Dar priviți-le rudele în ochi, hahalerelor, dacă aveți curajul, și spuneți-le că acest Covid19 este o invenție! Apoi interesați-vă cât de cumplită a fost suferința din ultimele clipe, poate le convingeți să spună că a fost așa, ca o boare! Să vedem, reușiți? Sau îi veți acuza că au fost plătiți să mintă? Chiar sunteți în stare de orice??(…)

Sau disperarea este atât de mare încât vă protejați, de fapt, libertatea? Stați liniștiți, PNL nu recurge la practica terorizării procurorilor, nu-i amenință că le retează capetele dacă nu găsesc motive să vă lege! Dar nesimțirea voastră a fost atât de mare încât v-ați crezut dumnezei, deci ați făcut greșeli!

Erați convinși că nimeni, niciodată, nu vă va putea incrimina, că nu va putea scoate la iveală jaful de proporții faraonice! Nu degeaba ați măcelărit legile Justiției, codurile juridice! Nu degeaba ați luptat pentru dezincriminarea abuzului în serviciu, infracțiune care vă încurca afacerile! Căci acesta a fost statul român pentru voi, o afacere de famiglie!(…)

Oriunde te uiți, numai legi strâmbe, numai nenorocire, numai oameni lipsiți de speranță. România are milioane de umbre de oameni care trăiesc fără convingerea de a le face cineva dreptate și autorități care invocă legea.

Schimbați legea, spun ei! O vom schimba, când vom putea. Acum, însă, ei sunt mai mulți în Parlament. În curând, raportul de forțe se va inversa. O știu și ei, o știm și noi.

Deci atacă în forță, cu minciuni colosale, sperând să nu piardă totul. Disperarea, însă, îi împiedică să aibă mintea limpede și fac cea mai mare greșeală: subestimează poporul și îl tratează ca și când ar fi un adversar. Napoleon a făcut-o și el, dar liderii pesediști n-au nici 10% din mintea sa.” a scris europarlamentarul PNL în editorialul publicat pe site-ul Digi24.ro.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.