Home Actualitate Președintele Iohannis: Sunt îngrijorat. Dragi români, feriți-vă de virus! Nu dorim să reimpunem măsuri de restricții

Președintele Iohannis: Sunt îngrijorat. Dragi români, feriți-vă de virus! Nu dorim să reimpunem măsuri de restricții

by S. C.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat unitățile mobile de terapie intensivă intrate în dotarea SMURD de la Romexpo.

Președintele Iohannis a declarat că este îngrijorat pentru numărul mare de noi pacienți invectați cu noul virus.

„Este impresionant dce am văzut azi. patru tiruri – fiecare are o funcțiune completă de ATI. Vor putea fi folosite acolo unde este nevoie, pentru pacienți COVID și pentru orice alte situații.

Achiziția și dotarea acestor unități de terapie intensivă este rezultatul unei colaborări stat- firme, fundații, persoane fizice. Sunt dotări de ultimă oră.. Mulțumesc și persoanelor fizice care au donat bani . Nu pot să nu menționez epidemia cu ocazia căreia s-a realizat acest proiect. Și astăzi sunt peste 300 de persoane și cred că este cazul să mai subliniez câteva lucruri. Sunt îngrijorat pentru că am văzut un număr mare de noi pacienți infectați cu coronavirus. S-a renunțat la anumite restricții, dar să fiu foarte claar – virusul nu pleacă în vacanță, nu pleacă nici dacă votează sau nu parlamentul. Virusul este în comunitate. Am constatat că în zona politică, mai ales în opoziție, apar afirmații și poziții ciudate și nepotrivite. Dragi români, feriți-vă de virus. Au rămas în vigoare măsuri de bun simț, foarte importante – masca, distanța, igiena mâinilor. Nu dorim să reimpunem măsuri de restricții, pentru că vrem să revigorăm activitatea economică. Această nouă normalitate nu poate fi un succes fără respectarea unor norme minimale. „, a spus președintele Iohannis.

Sursa foto: presidency.ro

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.