Home Actualitate Mircea Badea, despre Dan Mihalache: Îl respect, aș face oricând o poză cu el

Mircea Badea, despre Dan Mihalache: Îl respect, aș face oricând o poză cu el

by I. B.

O imagine care ii suprinde pe Dan Mihalache si pe Mihai Gadea la un eveniment dedicat comunitatii sasilor la Munchen a starnit indignare, atat din partea sustinatorilor presedintelui Klaus Iohannis, dar si din partea fanilor Antena 3, scrie stiripesurse.ro.

„În urma reportajelor Antena 3 despre sărbătorile și satele săseşti din România, am avut plăcerea să fiu invitat aseară la balul saşilor de la Munchen. A fost o seară excepțională! M-am simțit foarte bine în mijlocul lor şi mi-am adus aminte cu mare plăcere de copilăria mea la Lisa, un sat dintr-o zonă cu mulți saşi, de la poalele Făgăraşului.

Am discutat şi despre proiectele lor şi despre implicarea Antena 3 în aceste proiecte. Vă asigur că vom face lucruri extraordinare împreună!”, a scris Gadea pe Facebook.

Mircea Badea însă spune ca Mihalache e antibasist si deci un tip ok:

„Vad ca e deranj mare la mine pe pagina de feisbuc pentru ca unora nu le convine ca Gadea a stat de vorba cu Mihalache la sarbatoarea de la Munchen cu sasii. Ce cauta Gadea la Munchen v-a spus el.

Cat despre Mihalache, eu vad lucrurile asa: a fost si e in continuare un antibasist adevarat, dedicat, sincer. Il respect pentru asta. Mihalache nu e nici Blaga, nici Turcan, nici Sulfina si nici slugile numite de Basau in fruntea sistemului. De aceea intra in rosu propaganda nonstop din cauza de Mihalache.

Pe scurt: Mihalache e un tip ok, care a riscat si care s-a manifestat cand era nasol sa faci asta. Asadar: as face oricand poza cu Mihalache cu rezolutie mare ca sa o pun poster! Probleme?”, a scris Mircea Badea pe blogul personal.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.