Home Actualitate COLECTIV.Klaus Iohannis, moment de reculegere la club:S-au împlinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Nu vreau și nu pot să uit ce s-a întâmplat

COLECTIV.Klaus Iohannis, moment de reculegere la club:S-au împlinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Nu vreau și nu pot să uit ce s-a întâmplat

by I. B.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dimineaţă, la clubul Colectiv, pentru a aprinde o lumânare în memoria victimelor tragediei din 30 noiembrie.

Iohannis a ajuns la clubul Colectiv unde a ținut un moment de reculgere pentru victime, după ce a aprins o lumânare. Evenimentul nu a fost anunțat de Administraţia Prezidenţială.

„Am fost în această dimineață, din nou, la locul tragediei de la clubul ‪#‎Colectiv‬. S-au împlinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Nu vreau și nu pot să uit ce s-a întâmplat. Vreau în schimb ca, în anii ce vin, în paralel cu comemorarea victimelor și cu grija pentru supraviețuitori și familiile lor, să îndreptăm împreună ceea ce nu funcționează corect în societatea noastră, pentru a nu se mai repeta o asemenea tragedie. Să ne rugăm cu toții pentru cei dispăruți! Fie ca amintirea victimelor să rămână veşnică în inimile noastre!”, a scris ulterior Klaus Iohannis pe pagina de Facebook.

Tot miercuri, președintele României a schimbat fotografia de cover de pe pagina contului personal de Facebook, cu o imagine în care apar numele celor 60 de victime ale incendiului de la clubul Colectiv.

Ultimul bilanț al victimelor incendiului s-a oprit la 60 de morți, alte zeci de persoane fiind internate la spitale din Capitală și din străinătate, relateaza B1.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.