Home Actualitate Andreea Marin anunță o DRAMĂ: ”O agresează fizic, e speriată, vrea să meargă la poliție”

Andreea Marin anunță o DRAMĂ: ”O agresează fizic, e speriată, vrea să meargă la poliție”

by I. B.

Andreea Marin a dezvăluit o dramă de neimaginat, căreia vrea să-i găsească o soluție cât mai rapidă, scrie Libertatea.ro.

Andreea Marin face pe ”Zâna cea bună”, de ceva timp, de când este implicată în diverse proiecte. Ea apelat la sprijinul unor specialiști, pentru a ajuta o tânără de 30 de ani, care trăiește o dramă cutremurătoare.

„Tot de sprijin și ajutor are nevoie o tânără de 30 ani care ne-a scris că vrea să scape de bărbatul alături de care a stat opt ani. Mărturisește că nu se poate separa de el din teamă, fiindcă o amenință, o agresează fizic, verbal și emoțional, o ține izolată în casă, vreme de opt ani de zile nu i-a permis să țină legătura cu prietenele ei. Bărbatul a fost anterior căsătorit și are doi copii.
Psihic femeia spune că se află în impas, vrea să meargă la poliție, dar partenerul amenință că o va omorî dacă face acest pas. Nu poate conta pe sprijinul familiei și nu știe cum să scape din calvarul pe care l-a indurat opt ani. Este speriată, confuză și are nevoie de ajutor”, a povestit vedeta.

Zâna i-a sărit deja în ajutor tinerei, oferindu-i sprijinul mai multor experți din mai multe domenii, pentru a putea s-o ia de la capăt ”pe un drum drept și curat”.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.