Home Actualitate Familia Patriciu: Îi rugăm pe reprezentanții presei, a căror nevoie de a fi informați o înțelegem și o respectăm, să se abțină de la exercitarea de presiuni asupra mamei îndurerate a lui Dinu Patriciu

Familia Patriciu: Îi rugăm pe reprezentanții presei, a căror nevoie de a fi informați o înțelegem și o respectăm, să se abțină de la exercitarea de presiuni asupra mamei îndurerate a lui Dinu Patriciu

by Ioana Popescu

 Familia Patriciu a remis un comunicat de presă în care roagă presa să nu mai facă presiuni asupra mamei lui Dinu Patriciu, iar despărțirea de acesta să aibă loc în condiții de maxima sobrietate și decență. Prezentăm documentul integral:

„Ii informam pe toti cei care i-au fost apropiati ca funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in Bucuresti la o data si intr-un loc care vor fi comunicate de indata ce formalitatile vizand aducerea trupului sau neisufletit din Marea Britanie in Romania se vor finaliza.

Ne exprimam, din nou, dorinta ca despartirea de Dinu Patriciu sa aiba loc in conditii de maxima sobrietate si decenta.

In acelasi timp, ii rugam pe reprezentantii presei, a caror nevoie de a fi informati o intelegem si o respectam, sa dea dovada de decenta si sa se abtina de la exercitarea de presiuni asupra mamei indurerate a lui Dinu Patriciu, in scopul obtinerii diferitelor detalii. Rugam insistent sa nu mai fie deranjata nici cu apeluri telefonice si nici prin solicitari facute la domiciliu.

Multumim inca o data tuturor celor care, pana in prezent, si-au manifestat durerea fata de pierderea lui Dinu Patriciu, compasiunea fata de rudele acestuia, precum si interesul de a participa la ceremonia funerara. Familia Patriciu”.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.