Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat în acest moment la pușcărie la Rahova, a postat pe Facebook un mesaj de 1 Decembrie în care se adresează României cu apelativul ”țara mea dragă”.

Dragnea spune că ”a sacrificat tot” de dragul României și oricât l-ar chinui , nu va renunța la ea.

”Țara mea dragă, ți-am respectat cu sfințenie toate tradițiile, te-am sărbătorit cu fiecare ocazie, te-am purtat în suflet și în piept oriunde în lume, m-am mândrit cu tine peste tot și ți-am dedicat ție întreaga mea viață. De dragul tău am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!”, a scris Liviu Dragnea.

Fostul șef al PSD nu scapă ocazia să se și laude cu mărețele realizări sau intenții.

”Mi-am dorit (…) să văd cum copiii României mănâncă mâncare românească, sănătoasă și naturală, nu alimentele pline de chimicale refuzate de alții. Mi-am dorit să văd cum bătrânii tăi își recapătă demnitatea, cum în tinerii tăi reînvie speranța unui viitor mai bun, aici! Mi-am dorit să ne păstram pădurile acolo unde le e locul și nu în buzunarele exportatorilor străini de cherestea”, susține fostul președinte al Camerei Deputaților.

”Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine!”, continuă Dragnea.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai când a fost condamnat definitiv la închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive la 3 ani și 4 luni.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.