Talk-show-ul „Jocuri de putere” moderat de jurnalistul Rares Bogdan la Realitatea TV pare sa se stabileze la o audienta superioara competitorilor de la Romania TV. Luni seara, emisiunea realizata de Rares Bogdan a avut 2.6 puncte de rating pe sfertul de ora, fata de 1.5 puncte rating ale celor de la Romania TV.

In plus, pe sfertul 22.30 – 22-45, Realitatea TV a avut un share de 5.5 puncte, fata de 3.3 cat a avut Romania TV.

De altfel, emisiunea lui Rares Bogdan pare sa se stabilizeze la un rating superior competitiei, reusind sa capteze de mai multe ori, in ultimele saptamani, un public mai numeros decat cel al televiziunii de stiri patronate de Sebastian Ghita.

loading...

4 COMENTARII

  1. Incep sa regret ca am dat LIKE paginii……. Numai stiri de ce rau e Ponta, ce mare speranta e neamtu si vag ceva asa sa nu zica lumea de Marinar. Sa nu fiu inteles gresit, Ponta e un prost si un fricos……..dar sa-l promovezi de sas cum il promovati voi…….BRAVO !!!

  2. Sintem ingrijorati de faptul , ca din echipa candidatului Klaus Iohanis nu se ocupa nimeni si nu promoviaza canditarura Dumnialui pentru presedentia Romaniei, in R.Moldova. Ar fi de dorit deplasarea Dumnialui in Moldova, pentru a fi cunoscut de eloctorat.

  3. Putina modestie:
    -de ce sa vina neamtul la 4 televiziuni?(daca vine la dv trebuie sa mearga si la Antena 3!).Se dilueaza oricum mesajul candidatilor
    -moderatorii trebuie sa fie personalitati economice sau de drept.Nu poate fi decat un academician sau profesor universitar.
    Trebuie sa intelegem ca la acest nivel,trebuiesc specialisti de valoare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.