Mihai Leu este bolnav. Fostul mare campion de box și de raliu ar fi fost diagnosticat cu o formă rară de cancer. O tumoră ar fi apărut în zona rectului, s-a dezvoltat destul de mult, astfel că s-a impus intervenţia chirurgicală. Mihai Leu spune însă că este perfect sănătos.

„Îi asigur pe toţi cei care mă cunosc că mă simt foarte bine. Medicii mi-au spus că sunt perfect sănătos. Acum, sunt acasă, la Hunedoara, unde mă recuperez după o operaţie la rect. De la o zi la alta recuperarea decurge tot mai bine. A fost o intervenţie chirurgicală reuşită şi ţin să le mulţumesc doctorilor pentru profesionalismul de care au dat dovadă”, a declarat Mihai Leu pentru Sportnews.ro, potrivit B1.ro.

„Am început un tratament. Ce să zic: o să fac o perioadă tratamentul ăsta. Totul a decurs bine, şi operaţia, am fost la încă un control, e totul în regulă”, a mai spus Mihai Leu într-un alt interviu, scrie cotidianul.

Mihai Leu a fost campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. S-a retras din box în urma unei accidentări. După ce a renunțat la box a început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.