In urma publicarii pe site-ul expresmagazin.ro a articolului cu titlul “Telemeaua Dorna se fabrica in Polonia”, nesemnat, va solicitam sa publicati integral urmatorul “Drept la Replica”.

In articolul publicat in data de 11.01.2016 contestati originea produselor lactate LaDORNA, inducand consumatorilor afirmatia falsa, conform careia toate produsele noastre sunt de import.
Produsele LaDORNA, telemea, lapte,smantana,tartina, urda, unt si iaurtsunt produse exclusiv in Romania, din lapte 100% romanesc. LaDORNA se afla printre putinii producatori de pe piata locala care produc cu lapte de la fermele romanesti. In 2015 compania a colaborat lunar cu peste 2000 de ferme si procesatori locali.Produsele de import sub brandul LaDORNA reprezinta 2% din cifra de afaceri, o mica parte din portofoliul nostru.
Referitor la eticheta produselor noastre, mentionam ca aceasta este in conformitate cu legislatia in vigoare, continand stampila ovala, care atesta ca produsul are autorizatia marcii de sanatate ANSVSA si ca este produs in Romania.
Invitam consumatorii nostri sa consume cu incredere, in continuare, produseleLaDORNA, contand pe calitatea acestora.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.