Home Actualitate Rareș Bogdan, la Craiova: Am CREZUT în președintele IOHANNIS și în urmă cu 5 ani când mă AMENINȚAU cu PUȘCĂRIA

Rareș Bogdan, la Craiova: Am CREZUT în președintele IOHANNIS și în urmă cu 5 ani când mă AMENINȚAU cu PUȘCĂRIA

by Ioana Popescu

Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a fost aplaudat la scenă deschisă la Craiova.

Robert Sigartău, secretarul general al PNL, l-a lăudat pe Rareș Bogdan pentru că a câștigat inima multor români din calitatea de ziarist, iar de când a intrat în prtid a demonstrat că este un om muncitor și energic. Rareș Bogdan a venit într-un moment greu pentru PNL și a crezut în victoria noastră a spus Robert Sigartău.

„Bună ziua oltenii mei curajoși. Am crezut în președintele Klaus Iohannis și în urmă cu cinci ani când mă amenințau cu pușcăria.(..) Atunci când România derapa, un om explica în cancelariile europene, la ambasadele străine care erau în șoc, un om și-a riscat mandatul. A trebuit să vină președintele și, în limitele mandatului, să spună stop”, a spus Rareș Bogdan la Craiova, în fața a câtorva sute de membri PNL și simpatizanți.

Rareș Bogdan le-a mai spus oltenilor că au câștigat o bătălie, dar mai au trei. Liberalul i-a felicitat pe olteni pentru lupta lor cu ciuma roșie, pentru lupta lor de a cîștiga vot după vot.

„Ori PSD, ori Romania. PSD nu are voie sa mai domine judetele sărăcite. Județele din Oltenia nu mai sunt roșii și nici nu vor mai fi. Aveți respectul nostru pentru aceasta, pentru fiecare vot pe care l-ați adus, pentru fiecare semnătură pe care ați adus-o pentru susținerea președintelui Klaus Iohannis. Acestea au valoarea unui diamant. Nicăieri în România nu au valoare mai mare voturile și semnăturile pentru Klus Iohannis ca în Oltenia”, a spus europarlamentarul.

Rareș Bogdan i-a îndemnat pe oltenii liberali să explice de ce președintele trebuie să obțină un al doilea mandat.

„PSD se prăbușește iar Oltenia a dat tonul”, a conchis Rareș Bogdan.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.