Home Actualitate Berbeceanu, mesaj pentru ”cei care au transformat țara într-un paradis al infractorilor”

Berbeceanu, mesaj pentru ”cei care au transformat țara într-un paradis al infractorilor”

by George Avram

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, îi critică pe cei care au modificat Legile Justiției și au transformat țara într-un paradis al infractorilor, iar acum se declară oripilați de cazul din Caracal.

Cei care au transformat țara într-un paradis al infractorilor sunt acum zguduiți de cât sunt infractorii de periculoși. Cei care au hăcuit legislația penală în folosul infractorilor sunt acum revoltați tocmai de vulnerabilitățile legislative. Cei care au ridicat infracțiunea la rang de demnitate publică sunt acum oripilați de ferocitatea infractorilor.

Incompetenții care au promovat incompetenți în cele mai importante funcții din stat sunt cei care au sărit primii să ceară demisii.

Fix ăia sunt cei care ne vor cere încă o dată votul! Marș mă de aici!”, a scris Traian Berbeceanu pe pagina de Facebook.

Miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină “la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla.
Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa suspectului după 19 ore de la apelul fetei.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.