Home Actualitate Președintele Iohannis, în vizorul jihadistului Luigi

Președintele Iohannis, în vizorul jihadistului Luigi

by S. C.

Luigi B.C., tânărul de 17 ani din Craiova care a fost reţinut marţi de procurorii DIICOT, a postat pe Facebook mai multe mesaje împotriva şefului statului, scrie libertatea.ro

“Klaus Iohannis, prin aderarea la coaliţia ce luptă împotriva Statului Islamic, este responsabil de sângele iudeilor, creştinilor şi musulmanilor care sunt ucişi pe nedrept din pricina bombardamentelor voastre”.

Acesta este un mesaj postat ca şi comentariu pe pagina de Facebook a preşedintelui, mesaj care a fost şters imediat de administratorii paginii.

Luigi era atent şi la postările fostului preşedinte Traian Băsescu. În special când acesta aborda problematica migranţilor din lumea arabă către Europa sau când fostul şef al statului lua poziţii împotriva radicalizării discursurilor jihadiştilor, Luigi ţinea să-şi posteze şi el punctul de vedere.

 Luigi B.C. a fost expertizat psihologic de specialiştii Institutului de Medicină Legală. Tânărul, dar şi mama acestuia (fiind minor a fost necesar acordul ei) au acceptat să fie internat într-un spital pentru a fi evaluat psihologic.
După expirarea mandatului de reţinere a fost internat într-un spital de specialitate, cel mai probabil la Secţia de Psihiatrie Infantilă a Spitalului de Psihiatrie Alexandru Obregia.
Procurorii nu au cerut arestarea pereventivă a tânărului, însă după ce va fi externat vor institui controlul judiciar asupra sa.
“E vorba de interdicţia de a lua legătura cu anumite persoane, de a se conecta la internet sau a părăsi ţara”, precizează surse judiciare

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.