Home Actualitate Dan Diaconescu a făcut tot posibilul ca fiica lui să nu afle asta, însă inevitabilul s-a produs

Dan Diaconescu a făcut tot posibilul ca fiica lui să nu afle asta, însă inevitabilul s-a produs

by George Avram

Incarcerat din luna martie la Penitenciarul Rahova, Dan Diaconescu a facut tot posibilul pentru ca fiica lui, Dona Milena, in varsta de 11 ani, sa nu afle ca el este la inchisoare, scrie Cancan.ro.

Inainte de a se preda autoritatilor, Dan Diaconescu a avut o discutie cu iubita lui, in care i-a cerut sa aiba grija ca fiica lor, Milena, iar micuta sa nu afle vreodata ca el se afla in spatele gratiilor. Apoi si-a luat ramas bun de la unicul sau copil, explicandu-i ca trebuie sa plece intr-o calatorie pentru o perioada mai lunga. De atunci, partenera de viata a omului de afaceri a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a-i ascunde adevarul fetei in varsta de 11 ani.

Insa, dupa cateva luni, inevitabilul s-a produs, iar fata lui Dan Diaconescu a aflat de la colegi ca tatal sau este dupa gratii: „A afectat-o foarte mult, ceea ce era de asteptat. A avut imediat o discutie la telefon cu Diaconescu si s-a calmat. A fost nevoita sa accepte adevarul. Nu a fost sa isi viziteze tatal, pentru ca el nu vrea ca fata lui sa puna piciorul intr-o inchisoare”, a marturisit un apropiat al familiei Diaconescu.

diaconescu familie

Inainte de a fi arestat, Dan Diaconescu si Emilia, femeia care i-a daruit un copil si pe care o iubeste de mai bine de 26 de ani, stabilisera sa isi oficializeze relatia la Starea Civila. Cei doi planuisera sa se cunune in cel mai mare secret, departe de ochii curiosilor, dar si de posibilii musafiri nepoftiti. Insa, nu a mai apucat sa ajunga in fata ofiterului de la Starea Civila, pentru ca a fost condamnat si arestat.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.