Home Actualitate Orașul în care afișele cu Klaus Iohannis sunt interzise

Orașul în care afișele cu Klaus Iohannis sunt interzise

by George Avram

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că la Buzău comercianţilor le este frică să permită lipirea în magazine a afişelor electorale cu Klaus Iohannis după ce ar fi fost ameninţaţi de social-democraţi.

Prezent într-o conferinţă comună cu Petre Roman, deputatul Cezar Preda a declarat că proprietarii de magazine nu au permis lipirea de afişe cu candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, pentru că „nu li s-ar da voie”. Preda a adăugat că patronii de magazine au primit ameninţări şi le este teamă să aibă pe geamurile magazinelor afişe cu candidatul Iohannis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Buzoienilor le este frică. La Buzău, frica e cea care determină comportamentul fiecărui concetăţean. Nu s-au permis şi nu s-au primit afişe electorale cu Iohannis la niciun magazin. Nu le dă voie. I-a ameninţat că n-au voie decât cu ale lui Ponta”, a spus Preda.

În faţa unei asemenea situaţii, Cezar Preda a declarat că va face campanie pentru Iohannis ”din casă în casă” pentru ca oamenii să poată afla cine este cu adevărat candidatul ACL la prezidenţiale.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.