Home Actualitate Emil Boc, la Maratonul Internaţional Arobs

Emil Boc, la Maratonul Internaţional Arobs

by Ioana Popescu

Primarul Emil Boc a alergat, duminică, la crosul de şase kilometri, probă din cadrul Maratonului Internaţional Arobs Cluj-Napoca, la care s-au înscris peste 3.200 de competitori, edilul încheind cursa în 21 de minute, un „record personal”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Emil Boc s-a echipat, duminică, cu tricou, şort şi pantofi de sport, dar a avut şi un cronometru pe mână pentru a-şi calcula timpul şi a luat startul de pe stadionul Cluj Arena la crosul de 6 kilometri, probă a Maratonului Internaţional Arobs Cluj-Napoca, alături de mai mulţi angajaţi ai primăriei clujene.

„Nu prea am avut timp să mă pregătesc pentru cros. Mi-am propus ca în fiecare an să parcurg cei 6 kilometri. Anul trecut am scos sub şase minute pe kilometru, iar acum m-am descurcat neaşteptat de bine, am încheiat în 21 de minute, ceea ce înseamnă un timp de sub 4 minute pe kilometru. Este un timp peste aşteptări, un record personal pentru mine. Cel mai important mesaj pentru clujeni este să participe la astfel de concursuri, pentru că este cea mai ieftină investiţie în sănătate” , a spus Boc, la finalul cursei desfăşurate pe străzille din zona stadionului.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.