Pentru că preşedintele Klaus Iohannis nu a ajuns la la monumentul ostașului român la ora stabilită, preşedinţia a trimis în locul acestuia o coroană de flori. Doar că la cinci ore după, şeful statul a mers la monumentul ostaşului român din Parcul Carol cu un buchet de flori.

În Parcul Carol I, lipsa oficialităților s-a putut observa, la momentul solemn au participat doar șeful STS, Marcel Opriș și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, informează B1 TV.

Preșdintele Klaus Iohannis era așteptat în jurul orelor 8,00  la ceremonie militară de depuneri de coroane la Mormântul Ostaşului Necunoscut doar că Administrația Prezidențială s-a limitat doar să trimită o coroană, în lipsa şefului statului.

După parada militară, în jurul orelor 13,15, la Mormântul Ostașului Necunoscut și-a făcut apariția președintele Iohannis cu un buchet de flori.

Președintele nu a vrut să comenteze de ce a mai depus flori, după ce de dimineață, din partea Președinției fusese depusă o coroană. Președintele Iohannis a spus doar că mesajul de 1 Decembrie este cel de „La mulți ani, români!, La mulți ani, România!”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.