Roşu! 
Culoarea roşie te poate face să pari mai atractivă. Acest lucru este valabil mai ales pentru fetele tinere. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Rochester, culoarea roşie creşte nivelul de atracţie al femeilor la bărbaţi. Acest lucru este valabil pentru buzele rujate în roşu, acest lucru face ca o femeie să pară mai excitată, respectiv va deveni mai atractivă pentru alţi bărbaţi.
Rochia mulată în culoare pielii!
Această rochie este o alegere perfectă pentru a scoate în evidenţă formele frumoase ale corpului.  Cercetătorii de la Universitatea Victoria din Wellington, Noua Zeelandă, au descoperit că rochiile multale, de culoarea pielii, subliniază cel mai bine raportul dintre şolduri şi talie şi atrage atenţia asupra zonei de decolteu.
Tocuri!
Nu doar tocuri înalte, ci tocuri foarte înalte. Potrivit unui studiu din Arhivele Comportamentului sexual, tocurile înalte vor scoate în evidenţă picioarele, pulpele şi fundul.
Deşi oamenii de ştiinţă au realizat mai multe studii despre îmbrăcămintea care poate face o femeie mai frumoasă, stiliştii spun că atractivitatea veritabilă vine din încrederea în sine şi din capacitatea de te simţit fericit în propria piele.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.