Curtea de Apel Iași a decis majorarea pedepselor celor 7 violatori din Vaslui.

Judecătorii au pronunțat sentința definitivă în dosarul tinerilor din localitatea Văleni, care au întreținut relații sexuale forțate cu o elevă. Hotărârea vine la exact un an de la violul care a șocat țara întreagă.

Conform deciziei judecătorilor Curții de Apel Iași, cea mai mare pedeapsă a primit-o Silviu Burda. Tânărul va sta în închisoare 10 ani, după ce inițial, acesta a fost condamnat la 8 ani și 4 luni de detenție.
Cei care nu și-au recunoscut faptele au fost condamnați astfel: Paul Burlacu – 8 ani și 8 luni de închisoare, pedeapsa inițială fiind de 7 ani; Petrică Bolboceanu – 8 ani și 6 luni de detenție, pedeapsa inițală fiind de 7 ani și Silviu Avădanei – 8 ani de închisoare, după ce, inițial, acesta a primit 7 ani de temniță.

Violatorii care au recunoscut că au violat-o pe tânără au primit pedepse mai mici. Bogdan Ionuț Boicu – 6 ani și 6 luni de închisoare, pedeapsa inițială fiind de 5 ani și 8 luni; Alin Dumitru Rotaru – 6 ani și 4 luni, după ce în trecut a primit 5 ani și 8 luni de închisoare și Ioan Surleac – 6 ani, după ce inițial a primit 5 ani și 8 luni de detenție.

Tinerii au fost trimiși în judecată pentru viol în formă agravată și lipsire de libertate după ce au forțat o elevă, în vârstă de 18 ani, să întrețină relații sexuale în noatptea de 10 spre 11 noiembrie 2014.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.