ponta kim jong un

Victor Ponta si-a lansat candidatura, sambata, 20 septembrie, pe Arena Nationala (fostul stadion 23 august), de ziua sa. Bucurestiul a fost paralizat de autocarele PSD, traficul a fost restrictionat, iar Ministerul de Interne a mobilizat un efectiv impresionant. Evenimentul, prin amploare, fast si costuri, a fost fara precedent.

Expres Magazin va prezinta imagini din Coreea de Nord, avandu-l protagonist pe liderul suprem Kim Jong-un. Gasiti asemanari? Votati!

loading...

5 COMENTARII

 1. SA VA FIE RUSINE ! EU SI MULTA LUME NE UITAM CUM CAUTATI TOT FELUL DE ASEMANARI PROSTESTI ! DE CE NU ATI ASEMANAT CU CAMPANIA LUI OBAMA ??? INCAODATA ZIARISTII CURULUI RUSINE !!@!!

 2. ACEST SITE SI JURNALISTII EXPRES MAGAZIN DIN PACATE SUNT INCOMPATIBILI CU PRESA SAU BASISTI, E FOARTE SIMPLU! SPER DISPARETI LA FEL DE REPEDE CUM ATI APARUT!
  PA-PA !

 3. Nu am absolut nici o simpatie față de numitul Victor Ponta, un plagiator dubios pe care, din păcate, constat cu mare amărăciune că poporul suveran îl cocoață cu o veselie tâmpă în fruntea statului.
  Ponta are în mod cert marile lui păcate, care-l descalifică din start de la a candida pentru funcția supremă în frauda numită republică, instaurată de tancurile sovietice, dar a-l compara cu liderul nord-coreean depășește cu mult limitele bunului simț.
  Coreea de nord este o țară unde se moare literalmente de foame și unde, din informațiile furnizate de cei care au reușit să defecteze, două sute de mii de persoane se află în lagăre de concentrare, poate mai bestiale decât Gulgaul sovietic.
  Încetați să practicați o ziaristică după ureche, articolul denotă ori ignoranță crasă, ori rea credință.
  Vreți să dovediți cu orice preț că presa românească se bălăcește în același stil murdar ca la începutul anilor 90?

  Sorin N. Ștefan
  fost ziarist la Dreptatea și BBC World Service

  • SORIN N STEFAN , fost ziarist , actual pontist , daca vrei sa dai un raspuns la obiect , raspunde la problema care se pune : s-a cerut sa se gaseasca asemanarea dintre lansarea lui ponta , de ziua lui , pe cel mai mare stadion , cu oamenii adusi cu arcanul … si aceleasi grandioase adunari ale coreeanului . Asemanarea este perfecta . Faptul la care te referi , ca in coreea situatia este dezastroasa , si la noi este mai roz , se datoreaza faptului ca la noi ILICI al nostru a fost intrerupt din domnie , iar la ei nu , dar daca micul nostru ilici preia puterea , cu asa armata uriasa de hoti si pungasi in solda lui , ii prindem rapid din urma pe coreeni si va fi si la noi aceeasi jale ca si la ei . Asa ca sa nu mai spui ca ai fost ziarist , ca ne faci sa radem ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.