Victor Ponta îi  răspunde lui Klaus Iohannis, după prima declarație de presă de după alegerile locale. 
„Sunt de acord cu Klaus Iohannis, doar ca el una spune si exact invers face:1. Integritate inseamna ca atunci cand exista o decizie definitiva si irevicabila a justitiei ca ai furat o casa cu acte false dai casa inapoi (si banii incasati ca si chirie) si iti dai demisia.

2. Integritate inseamna ca atunci cand ai dosar facut de ANI pentru o situatie de incompatibilitate pentru care sute de primari si consilieri si-au pierdut mandatul (toti au pierdut in instanta) nu tragi de timp cu procesul si il rezolvi dupa ce ai fost ales Presedinte.

3. Integritate inseamna sa nu „vopsesti” candidatii Partidului tau ( Scripcaru la Brasov, Florea la Mures, Gutau la Valcea, etc) in asa zisi „independenti” ca sa prostesti lumea ca respecti criterii pe care nu dai doi bani!

4. Si mai ales integritate inseamna sa nu folosesti tragedia oamenilor de la „Colectiv” ca sa iti atingi scopuri politice meschine!!!

Deci Domnule Iohannis- demisia si pe urma te cred cu integritatea!!!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Ponta, Un mincinos și Un paras le Dă lecții președinților sau Nouă cetățenilor pentru a ne constrânge să îi acceptăm așa cum sunt ? (sau -ne amenință că pot și vor fi și mai răi ?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.