Premierul Victor Ponta a evaluat, marti, intalnirea avuta cu Presedintele Romaniei in cursul zilei de luni, sustinand ca se declara „foarte multumit de prestatia” Ioanei Petrescu, dar ca a fost „bagat in ceata” de accentul in engleza al lui Traian Basescu.

„Eu cred ca pentru crearea de locuri de munca si pentru scoaterea muncii de la negru reducerea fiscalitatii pe forta de munca este un lucru foarte bun”, a spus Ponta.

Rugat sa evalueze modul in care ministrul de Finante Ioana Petrescu s-a prezentat la Cotroceni, Ponta a s-a declarat  „foarte multumit de prestatia” sa.

De asemenea, premierul a criticat accentul Presedintelui Basescu in limba engleza. „Accentul domnului Basescu in engleza ma baga in ceata. Limba engleza a domniei sale ma duce totdeauna in confuzie”, a mai precizat Ponta.

loading...

1 COMENTARIU

  1. impostorul sigur nu a studiat limba engleză, a învățat-o probabil pe vapor din necesitatea de a face speculă. Este un Gică, contra intereselor românilor, de care vom scăpa în dec. 2014, când se va lăsa la vatră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.