Fostul prim ministru și președinte PSD, Victor Ponta, l-a atacat furibund pe actualul premier, colegul lui de partid, Sorin Grindeanu, la o emisiune la RTV. Ponta a declarat că el nu l-ar fi pus premier pe Grindeanu, unii analiști considerând că acesta este modul fostului premier de a atrage atenția asupra sa. Și, de ce nu, de a reveni la Palatul Victoria.

„Nu l-aș fi pus premier pe Sorin Grindeanu. Trebuia să mai aștepte un pic. E greu. Grindeanu are o problemă de coabitare cu partidul. Nu cred că Grindeanu s-a cerut singur premier. Un avion cu doi piloţi are mari şanse să aibă probleme pe drum. Se bat amândoi pe aceeaşi manşă. Cei doi piloţi sunt Grindeanu şi Iohannis. Eu când m-am dus să vorbesc cu premierul Grindeanu, cineva l-a sunat imediat pe Dragnea.

Eu sper să nu cadă avionul, dar domnul Iohannis vrea să cadă avionul. Eu cred că domnul Grindeanu vrea să fie premier. Cât mai repede să îşi conducă Guvernul. Asta i-am spus şi eu să îşi conducă guvernul. I-am mai spus domnului Grindeanu că are o mare problemă. Un avion cu trei piloți poate avea mari probleme și are șanse să se prăbușească rapid”, aspus Ponta.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.