Home Politica Vasile Blaga a aflat de la TV despre înscrierea lui Boc în Fundația Mișcarea populară: Sper că Boc nu s-a înscris într-o fundătură. Vom discuta acest aspect în PDL

Vasile Blaga a aflat de la TV despre înscrierea lui Boc în Fundația Mișcarea populară: Sper că Boc nu s-a înscris într-o fundătură. Vom discuta acest aspect în PDL

by Ioana Popescu

Preşedintele PDL Vasile Blaga a apreciat că Emil Boc s-a înscris într-o fundătură, nu într-o fundaţie, şi a precizat că gestul său va fi discutat în partid dar a evitat să spună dacă se va propune sancţionarea primarului din Cluj-Napoca.

„Eu sper să nu se fi înscris într-o fundătură, nu într-o fundaţie. Da’ e problema domniei sale. Fiecare vede şi apreciază loialitatea faţă de un partid prin prisma propriului caracter”, a precizat, duminică, la Digi24, Vasile Blaga, rugat să comenteze înscrierea lui Emil Boc în Fundaţia Mişcarea Populară.

Totodată, Blaga a spus că vede în această mişcare în majoritate foşti colegi din PDL şi prea puţine persoane din societatea civilă.

Întrebat dacă Emil Boc s-a consultat cu el înainte de a se înscrie în fundaţie, Vasile Blaga a precizat că a aflat de la televizor.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.