Home Actualitate Vanghelie, după excluderea din partid: A fost o execuţie. Echipa Ponta-Dragnea e pierdută

Vanghelie, după excluderea din partid: A fost o execuţie. Echipa Ponta-Dragnea e pierdută

by Ioana Popescu

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie a declarat, joi, după ieşirea din şedinţa PSD în care s-a decis excluderea sa, că a fost o execuţie,”cu motivaţia că a dat declaraţii, că este pe lângă Mircea Geoană, sau că Şova e în greţuri cu Dragnea”, şi că echipa Ponta-Dragnea e pierdută.

Întrebat ce s-a întâmplat în şedinţă, Vanghelie a spus: ”O chestie foarte amestecată, foarte complicată şi foarte penibilă. Nu a fost nimic, a fost o execuţie, cu motivaţia că am dat declaraţii, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Şova e în greţuri cu domnul Dragnea. Nişte prostii”.

El i-a acuzat pe Victor Ponta şi pe Liviu Dragnea că au pierdut alegerile. ”Argumentele lor sunt că ei trebuie să rămână la partid, că sunt foarte buni. Pe mine în acest moment nu mă mai interesează niciun plan cu PSD-ul”, a anunţat Vanghelie.

Marian Vanghelie a mai spus că ”acest rezultat s-a încercat să se aranjeze de o săptămână”.

”Domnul Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe Dragnea să se ocupe de partid, ca să facă acest joc manipulatoriu. Domnul Ponta spune că nu poate să conducă partidul, cât suntem noi aici. Partidul ăsta a fost condus când avea sute de lideri (..) care aveau puncte de vedere. Nu e partidul muţilor”, a mai spus Vanghelie.

sursa-m mediafax

You may also like

1 comment

olla 27 noiembrie 2014 - 18:35

Ponta in Siberia cu el mujicu draku ! sobolanii rosii rod dusumeaua democratiei !

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.